Modifikace dávek trvanlivých potravin pro civilní obyvatelstvo v krizových stavech. – Bc. Lucie NOVÁKOVÁ
Bc. Lucie NOVÁKOVÁ
Master's thesis
Modifikace dávek trvanlivých potravin pro civilní obyvatelstvo v krizových stavech.
The modification of durable food rations for civilian population in crisis.
Abstract:
Cílem práce bylo modifikovat dávky trvanlivých potravin pro civilní obyvatelstvo v krizových stavech. Bylo využito potravin od tuzemských výrobců, přičemž byla požadována minimální doba trvanlivosti 18-24 měsíců. Z výsledků nutričního hodnocení vyplývá, že se podařilo navržené dávky potravin pro vybrané skupiny obyvatelstva zoptimalizovat tak, že kryjí fyziologickou potřebu téměř všech nutrientů sledovaných …moreAbstract:
The aim of this thesis was to modify long shelf life foodstuff rations for civilian population in crisis. There were used foodstuff from inland producers with durability 18-24 months. Acording to the results of nutrition evaluation, the optimalization of proposed foodstuff rations for chosen groups of civilians was successful. Hence, these rations supply physiological requirements of almost all nutrients …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 5. 2008
Accessible from:: 20. 5. 2008
Identifier:
8062
Thesis defence
- Date of defence: 5. 6. 2008
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
NOVÁKOVÁ, Lucie. \textit{Modifikace dávek trvanlivých potravin pro civilní obyvatelstvo v krizových stavech.}. Online. Master's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2008. Available from: https://theses.cz/id/bmhzdb/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
NOVÁKOVÁ, Lucie. Modifikace dávek trvanlivých potravin pro civilní obyvatelstvo v krizových stavech.. Zlín, 2008. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 20. 05. 2008
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 20. 5. 2008 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / field:
Chemistry and food technologies / Technology, hygiene and economics of food production
Theses on a related topic
-
Vliv bezu černého, ženšenu pravého a zázvoru lékařského na diabetes mellitus, chřipku a kardiovaskulární onemocnění.
Josef Kovář -
Výživa, trénink a změna složení těla před a po kulturistických závodech
Jacqueline Figová -
Optimalizace nutričního plnění a ekonomické hodnocení výživy civilního obyvatelstva v krizových stavech
Adéla Rucká -
Využití předpřipravených potravin pro stravování obyvatelstva v krizových stavech
Jana Hrudová -
Dlouhotrvající zásahy vybraných složek integrovaného záchranného systému a postiženého obyvatelstva při mimořádných událostech a krizových situacích se zaměřením na jejich zásobení a stravování
Nikola JIROVSKÁ -
Možnosti využití velkoobjemových balení předpřipravených potravin pro stravování obyvatelstva v krizových stavech
Nela Paterová -
Optimalizace skladby potravin a pokrmů pro zabezpečení výživy civilního obyvatelstva v krizových stavech.
Eliška PŠENČÍKOVÁ -
Zabezpečení výživy a stravování obyvatelstva v krizových stavech
Helena DRUŽBÍKOVÁ