Vliv zpracování a skladování na obsah biologicky aktivních sloučenin v zelenině – Bc. Tereza Pávková
Bc. Tereza Pávková
Diplomová práce
Vliv zpracování a skladování na obsah biologicky aktivních sloučenin v zelenině
Impact of processing and storage on the content of biologically active compounds in vegetables
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2018
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PÁVKOVÁ, Tereza. \textit{Vliv zpracování a skladování na obsah biologicky aktivních sloučenin v zelenině}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/bob78r/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Chemie a analýza potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.