Využití technických plynů pro balení masa a masných výrobků – Petra Skýpalová
Petra Skýpalová
Bakalářská práce
Využití technických plynů pro balení masa a masných výrobků
Use of Technical Gases for Packaging of Meat and Meat Products
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá problematikou technických plynů v potravinářství, které se využívají pro vytvoření ochranné atmosféry při balení masa a masných výrobků. Úvodní část práce je zaměřena na charakteristiku masa a masných výrobků a popis jednotlivých typů spotřebitelského balení potravin. V druhé části práce jsou zhodnoceny technické plyny z hlediska významu v technologii balení v modifikované …víceAbstract:
The bachelor thesis deals with the problematics of technical gases in the food industry, which are used to create a modified atmosphere during packaging of meat and meat products. The first part is focused on a characteristic of meat and meat products and the description of particular types of consumer food packaging. In the second part of the thesis, technical gases are evaluated in terms of its importance …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2018
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Skýpalová, Petra. Využití technických plynů pro balení masa a masných výrobků . Zlín, 2018. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin