Mikrobiologická kvalita kysaných mléčných výrobků – Monika Pillmaierová
Monika Pillmaierová
Bachelor's thesis
Mikrobiologická kvalita kysaných mléčných výrobků
Microbiological quality of the fermented milk products
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 4. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Eva Popelářová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PILLMAIEROVÁ, Monika. \textit{Mikrobiologická kvalita kysaných mléčných výrobků}. Online. Bakalárska práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/bphlat/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Czech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesBachelor programme:
null
Práce na příbuzné téma
Názov
Vložil
Vložené
Práva