Mikrobiologická kvalita kysaných mléčných výrobků – Monika Pillmaierová
Monika Pillmaierová
Bakalářská práce
Mikrobiologická kvalita kysaných mléčných výrobků
Microbiological quality of the fermented milk products
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 4. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Eva Popelářová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PILLMAIEROVÁ, Monika. \textit{Mikrobiologická kvalita kysaných mléčných výrobků}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/bphlat/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůBakalářský studijní program:
Výživa a potraviny
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva