Hodnocení roztíratelných masných výrobků v závislosti na složení suroviny – Bc. Hana Jahodová
Bc. Hana Jahodová
Master's thesis
Hodnocení roztíratelných masných výrobků v závislosti na složení suroviny
Evaluation spreadable meat products according to the composition of the feedstock
Anotácia:
Diplomová práce pojednává o roztíratelných masných výrobcích. Teoretická část je založena na informacích ohledně surovin, výroby a obalových materiálů u játrových salámů, játrovek, roztíratelných fermentovaných salámů a zejména paštik. V práci je popsána hygiena a bezpečnost v oblasti masného průmyslu a také stále častěji diskutovaná kvalita produktů. Praktická část je rozdělena do pěti částí a zkoumá …viacAbstract:
My diploma thesis deals with spreadable meat products. Theoretical part is based on information about basic raw materials, production and packing materials of liver sausages, liverworts, spreadable ferment sausages and especially liver pâté. In my diploma thesis is described hygiene and safety in sphere of food industry and more and more discussed quality of products as well. Practical part is divided …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
- Oponent: Alena Saláková, externi
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgronomyMaster programme / odbor:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Práce na příbuzné téma
-
Senzorické hodnoceni teffu a výrobků z něj
Kateřina Nedomová -
Senzorické hodnocení kávy z Coffea arabica v závislosti na způsobu přípravy: Testování pomocí senzorického a konzumentského panelu
Markéta Kratochvílová -
Vliv vybraných demografických faktorů na senzorické hodnocení a přijatelnost konzumních druhů mlék
Denisa TOMÁŠKOVÁ -
Analytické a senzorické hodnocení odrůdových ovocných šťáv
Jiří Prokop -
Kvalita kachního a husího masa a jejich technologie zpracování
Vojtěch Weiss -
Kvalita a technologie zpracování krůtího masa
Tereza Třetinová -
Produkty z akvakultury: Obchod, kvalita a vývoj nových výrobků
Václav NEBESKÝ -
Similes with Colour Terms: A Corpus-based Study
Martina NOVOTNÁ
Názov
Vložil
Vložené
Práva