Technologie výroby jemného pečiva v malé pekárně. – Monika ŠMEHLÍKOVÁ
Monika ŠMEHLÍKOVÁ
Bachelor's thesis
Technologie výroby jemného pečiva v malé pekárně.
The technology production of pastry at small bakery.
Anotácia:
Tato bakalářská práce nejprve definuje jemné pečivo, požadavky na jakost jemného pečiva a požadavky na jakost náplně dle komoditní vyhlášky MZE v platném znění. V další významné části jsou charakterizovány základní suroviny pro výrobu jemného pečiva a to pšeničná mouka, droždí, cukr, sůl, tuk, voda, mléčné komponenty, vejce, chemické kypřící a zlepšující prostředky. V práci je popsána výroba a sortimenty …viacAbstract:
This baccalaureate work defines pastry first of all, demands on quality of pastry and demands on quality of pastry filling according to commodities public notice MZE in a valid version. In the next significant part there are individualized base materials for production of pastry. There are wheat flour, leaven, sugar, salt, oil, water, milk components, eggs, chemical substances prepared baking. In this …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 5. 2011
Identifikátor:
22717
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 14. 6. 2011
Citační záznam
Jak správně citovat práci
ŠMEHLÍKOVÁ, Monika. Technologie výroby jemného pečiva v malé pekárně.. Bzenec, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / odbor:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies