Gabriela KUFOVÁ

Bachelor's thesis

Možnosti využití ABTS metody v oblasti cereálních technologií

Using ABTS method in cereal production
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá cereáliemi, jejich složením a nejvýznamnějšími obilovinami. Dále je pozornost věnována možnostem stanovení jejich antioxidační aktivity se zaměřením na metodu ABTS, uvedeno je i stanoveni antioxidační aktivity v oblasti cereálních a potravinářských technologií.
Abstract:
This bachelor thesis deals with cereals, their structure and the best known kinds of cereals. It is focused mainly on their antioxidant activity, especially the ABTS method. It also indicates the appropriate antioxidant activity in the field of cereal and food industry technologies.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 5. 2011
Identifier: 22757

Thesis defence

  • Date of defence: 14. 6. 2011
  • Supervisor: Ing. Daniela Sumczynski, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

KUFOVÁ, Gabriela. Možnosti využití ABTS metody v oblasti cereálních technologií. Zlín, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies