Vakuové smažení - alternativní technologie pro redukci vzniku akrylamidu v zeleninových lupíncích – Radka Vydrová
Radka Vydrová
Bakalářská práce
Vakuové smažení - alternativní technologie pro redukci vzniku akrylamidu v zeleninových lupíncích
Vacuum frying - alternative technology for reduction of acrylamide formation in vegetable crisps
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VYDROVÁ, Radka. \textit{Vakuové smažení - alternativní technologie pro redukci vzniku akrylamidu v zeleninových lupíncích}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/brw0ua/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.