Systémy sledování hygieny v praxi - realizace systému HACCP ve vybraném zpracovatelském podniku – Bc. Gabriela HADÁČKOVÁ
Bc. Gabriela HADÁČKOVÁ
Master's thesis
Systémy sledování hygieny v praxi - realizace systému HACCP ve vybraném zpracovatelském podniku
Systems for monitoring hygiene in practice - implementation of the HACCP system in the selected processing plant
Abstract:
Hlavním a dosud nepřekonaným systémem v oblasti hygieny potravin je systém HACCP (systém analýzy rizik a stanovení kritických kontrolních bodů). V České republice platí pro výrobce potravin povinnost zavést systém kritických kontrolních bodů do svých podniků. To znamená určit ve výrobním procesu místa (kritické body), ve kterých je největší riziko porušení bezpečnosti potravin, tato místa monitorovat …moreAbstract:
System of HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) is the main and unbroken system in the field of food safety. There is a duty for food producers in the Czech Republic to implement a system of critical control points into their business. It means to identify points (critical) in the process of production where can be the highest hazard for food safety, to monitor these points, to control …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 4. 2017
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Pavel Smetana, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
HADÁČKOVÁ, Gabriela. \textit{Systémy sledování hygieny v praxi - realizace systému HACCP ve vybraném zpracovatelském podniku}. Online. Master's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Agriculture. 2017. Available from: https://theses.cz/id/bsulir/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
HADÁČKOVÁ, Gabriela. Systémy sledování hygieny v praxi - realizace systému HACCP ve vybraném zpracovatelském podniku. Č. Budějovice, 2017. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureMaster programme / field:
Agriculture Engineering / Agribussines
Theses on a related topic
-
Systém HACCP ve společnosti Pekařství Cais
Michaela Podlešáková -
Zavedení systému HACCP ve vybrané společnosti
Veronika Černá -
Zavedení systému HACCP v hypermarketu Albert
Kateřina Kubátová -
Systém HACCP ve vybrané společnosti
Marek Šesták -
Systém HACCP a jeho implementace ve faremním zpracování hovězího masa
Markéta KOTRCOVÁ -
Aplikace systému HACCP v restauračním zařízení
Michaela Nováková -
Srovnání systému HACCP pro různé formy stravovacích služeb v domovech pro seniory
Lenka Kabátová -
Systém HACCP v potravinářském provoze a jeho auditování
Pavla Wochová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights