Bc. Anna Charišyna

Bakalářská práce

Kvalita surovin používaných v cukrářské výrobě

The Quality of Ingredients Used in Pastry Making
Anotace:
Tato bakalářská práce se věnuje kvalitě surovin, které jsou používány při výrobě cukrářských výrobků. Cílem této práce je na základě dotazníkového šetření zjistit, jaký význam přisuzují respondenti kvalitě surovin, z nichž se vyrábějí cukrářské výrobky, jak důležitá je obecně kvalita surovin ve výrobě cukrářských výrobků a též vyhodnotit, jaké další faktory mají u spotřebitelů vliv na výběr a koupi …více
Abstract:
This bachelor's thesis is devoted to the quality of raw materials that are used in the production of confectionery products. The aim of this work is to find out, on the basis of a questionnaire survey, what importance the respondents attribute to the quality of raw materials from which confectionary products are made, how important the quality of raw materials is in general in the production of confectionary …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 6. 2023
Identifikátor: https://is.ucp.cz/th/so07q/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 11. 9. 2023
  • Vedoucí: Ing. Lada Popl Petránková
  • Oponent: Ing. Zbyněk Vinš

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví