Kvalita surovin používaných v cukrářské výrobě – Bc. Anna Charišyna
Bc. Anna Charišyna
Bakalářská práce
Kvalita surovin používaných v cukrářské výrobě
The Quality of Ingredients Used in Pastry Making
Anotace:
Tato bakalářská práce se věnuje kvalitě surovin, které jsou používány při výrobě cukrářských výrobků. Cílem této práce je na základě dotazníkového šetření zjistit, jaký význam přisuzují respondenti kvalitě surovin, z nichž se vyrábějí cukrářské výrobky, jak důležitá je obecně kvalita surovin ve výrobě cukrářských výrobků a též vyhodnotit, jaké další faktory mají u spotřebitelů vliv na výběr a koupi …víceAbstract:
This bachelor's thesis is devoted to the quality of raw materials that are used in the production of confectionery products. The aim of this work is to find out, on the basis of a questionnaire survey, what importance the respondents attribute to the quality of raw materials from which confectionary products are made, how important the quality of raw materials is in general in the production of confectionary …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 6. 2023
Identifikátor:
https://is.ucp.cz/th/so07q/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 11. 9. 2023
- Vedoucí: Ing. Lada Popl Petránková
- Oponent: Ing. Zbyněk Vinš
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
CHARIŠYNA, Anna. \textit{Kvalita surovin používaných v cukrářské výrobě}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/bt3bfg/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Suroviny používané k výrobě studených výrobků
Marie Zachová -
Pořízení elektromobilu s důrazem na použité suroviny
Pavla Růžičková -
Technologie a suroviny pro výrobu zmrzliny neprůmyslovým způsobem
Anna POUZOVÁ -
Mikrobiální rizika při výrobě a prodeji cukrářských výrobků
Ludmila Gallinová -
Použití vajec a vaječných hmot v cukrářské výrobě
Kamila Součková -
Využití zlepšujících přípravků v pekařské a cukrářské výrobě
Marie VÍTKOVÁ -
Aquafaba a její uplatnění v cukrářské technologii
Xenie Jugova -
Vybavení cukrářské dílny pro žáky
Tereza Trojáčková