Kvalita surovin používaných v cukrářské výrobě – Bc. Anna Charišyna
Bc. Anna Charišyna
Bachelor's thesis
Kvalita surovin používaných v cukrářské výrobě
The Quality of Ingredients Used in Pastry Making
Abstract:
Tato bakalářská práce se věnuje kvalitě surovin, které jsou používány při výrobě cukrářských výrobků. Cílem této práce je na základě dotazníkového šetření zjistit, jaký význam přisuzují respondenti kvalitě surovin, z nichž se vyrábějí cukrářské výrobky, jak důležitá je obecně kvalita surovin ve výrobě cukrářských výrobků a též vyhodnotit, jaké další faktory mají u spotřebitelů vliv na výběr a koupi …moreAbstract:
This bachelor's thesis is devoted to the quality of raw materials that are used in the production of confectionery products. The aim of this work is to find out, on the basis of a questionnaire survey, what importance the respondents attribute to the quality of raw materials from which confectionary products are made, how important the quality of raw materials is in general in the production of confectionary …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 6. 2023
Identifier:
https://is.ucp.cz/th/so07q/
Thesis defence
- Date of defence: 11. 9. 2023
- Supervisor: Ing. Lada Popl Petránková
- Reader: Ing. Zbyněk Vinš
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Suroviny používané k výrobě studených výrobků
Marie Zachová -
Pořízení elektromobilu s důrazem na použité suroviny
Pavla Růžičková -
Technologie a suroviny pro výrobu zmrzliny neprůmyslovým způsobem
Anna POUZOVÁ -
Mikrobiální rizika při výrobě a prodeji cukrářských výrobků
Ludmila Gallinová -
Použití vajec a vaječných hmot v cukrářské výrobě
Kamila Součková -
Využití zlepšujících přípravků v pekařské a cukrářské výrobě
Marie VÍTKOVÁ -
Aquafaba a její uplatnění v cukrářské technologii
Xenie Jugova -
Vybavení cukrářské dílny pro žáky
Tereza Trojáčková