Patrik Gloger

Bakalářská práce

Analýza konkurence hotelové restaurace

Competitive Analysis of Hotel´s Restaurant
Anotace:
Tématem této bakalářské práce je analýza konkurence hotelové restaurace Janak restaurant & bar, v prostředí čtyřhvězdičkových hotelových restaurací v městě Ostrava. Cílem je zhodnocení konkurenčního postavení restaurace a navržení doporučení ke zlepšení. Výzkumnou metodou, která je použita pro analýzu konkurence, je Mystery shopping. Tato metoda objektivně hodnotí všechny konkurenty na trhu čtyřhvězdičkových …více
Abstract:
The theme of this bachelor thesis is the analysis of competitiveness of hotel’s restaurant Janak restaurant & bar in the framework of the four-star hotels´ competitive setting in Ostrava. The aim of the dissertation is the assessment of the Janak restaurant & bar´s competitiveness followed by specific recommendations. Research method used for the analysis of competitiveness is mystery shopping, which …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 5. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 4. 6. 2013
  • Vedoucí: Martina Hoďáková
  • Oponent: Pavlína Pawlasová

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB - Technická univerzita Ostrava