Možnosti ovlivnění kvality zrna ječmene mimokořenovou výživou a aplikací pomocných látek a elicitorů – Bc. Adam Podaný
Bc. Adam Podaný
Diplomová práce
Možnosti ovlivnění kvality zrna ječmene mimokořenovou výživou a aplikací pomocných látek a elicitorů
The possibilities of influencing the quality of grain barely with foliar fertilizers and elicitors
Anotace:
V literární části diplomové práce jsou shromážděny informace o možnostech ovlivnění kvality zrna ječmene mimokořenovou výživou a aplikací pomocných látek a elicitorů. V praktické části je posuzováno uplatnění hnojiv a pomocných přípravků firmy AGRA GROUP a.s. ve výživě jarního ječmene. Byla sledována dynamika růstu a vývoje rostlin ječmene, výnos zrna a jeho kvalita. Z výsledků maloparcelních polních …víceAbstract:
In the literary part of the thesis are information about the possibilities of influencing the quality of grain barely with foliar fertilizers and elicitors. In the practical part we explored the effect off ertilizer of company AGRA GROUP a.s. on quality of barley. The results of small-plot field trials established on plots of the Agrospol agricultural enterprise in 2014 and 2015 in Velká Bystřic we …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Dr. Ing. Luděk Hřivna
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PODANÝ, Adam. \textit{Možnosti ovlivnění kvality zrna ječmene mimokořenovou výživou a aplikací pomocných látek a elicitorů}. Online. Diplomová práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/bwrkti/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Vliv řízené výživy jarního ječmene na dynamiku tvorby výnosu zrna a jeho kvality
Jan Petrucha -
Vliv aplikace stimulátoru růstu na hmotnost sušiny a tvorbu výnosu ječmene ozimého
František Podroužek -
Sladovnická kvalita zrna ječmene po mimokořenové aplikaci pomocných látek a listových hnojiv
Jakub Heža -
Maintaining quality parameters of agricultural grains during post-harvest treatment and storage period
Mehdi Layegh -
Assessment of some quality parameters of organic and conventional wheat flour
Barbora Fantová
Název
Vložil
Vloženo
Práva