Zdravotní, ekonomické a technologické dopady používání principů konvenience v gastronomii – Martin HANDL
Martin HANDL
Bakalářská práce
Zdravotní, ekonomické a technologické dopady používání principů konvenience v gastronomii
Health, Economic and Technologic Impacts of Use Convenience Principles in Gastronomy
Anotace:
Lidé žijící v zejména v západní civilizaci se v současné době potýkají s nedostatkem času. Tato skutečnost se čím dál více projevuje i ve stravování používáním předpřipraveného jídla, které splňuje požadavky na časovou náročnost přípravy. Kromě nižší časové nároč-nosti je podstatným kladem pro provozovatele gastronomického zařízení také nižší nárok na využívání lidských zdrojů či místa pro přípravu …víceAbstract:
People living in Western society are experiencing a shortage of time nowadays. This state has been reflected in the food industry. Semi finished food products meets requirements for time demand, human resources or place to prepare. Thanks to this situation are conven-ience foods on the rise in recent years and practice confirms it. Bachelor thesis presents their pros and cons, impact on economic and …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 5. 2013
Zveřejnit od: 14. 5. 2013
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HANDL, Martin. \textit{Zdravotní, ekonomické a technologické dopady používání principů konvenience v gastronomii}. Online. Bakalářská práce. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/bykfit/.
Jak správně citovat práci
HANDL, Martin. Zdravotní, ekonomické a technologické dopady používání principů konvenience v gastronomii. Zlín, 2013. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 14.5.2013
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 14. 5. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.