VLK, Vojtěch. \textit{Vliv technologie HGB na senzorické vlastnosti piva}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/bz1l21/.
VLK, Vojtěch. <i>Vliv technologie HGB na senzorické vlastnosti piva</i>. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/bz1l21/.
VLK, Vojtěch. Vliv technologie HGB na senzorické vlastnosti piva. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/bz1l21/.
@MastersThesis{Vlk2023thesis,
AUTHOR = "Vlk, Vojtěch",
TITLE = "Vliv technologie HGB na senzorické vlastnosti piva [online]",
YEAR = "2023 [cit. 2024-10-20]",
TYPE = "Diplomová práca",
SCHOOL = "Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical TechnologyPraha",
NOTE = "SUPERVISOR: ",
URL = "https://theses.cz/id/bz1l21/",
}
@MastersThesis{Vlk2023thesis,
AUTHOR = {Vlk, Vojtěch},
TITLE = {Vliv technologie HGB na senzorické vlastnosti piva},
YEAR = {2023},
TYPE = {Diplomová práca},
INSTITUTION = {Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology},
LOCATION = {Praha},
SUPERVISOR = {},
URL = {https://theses.cz/id/bz1l21/},
URL_DATE = {2024-10-20},
}
{{Citace kvalifikační práce
| příjmení = Vlk
| jméno = Vojtěch
| instituce = Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology
| titul = Vliv technologie HGB na senzorické vlastnosti piva
| url = https://theses.cz/id/bz1l21/
| typ práce = Diplomová práca
| vedoucí =
| rok = 2023
| počet stran =
| strany =
| citace = 2024-10-20
| poznámka =
| jazyk =
}}