Vliv technologie HGB na senzorické vlastnosti piva – Bc. Vojtěch Vlk
Bc. Vojtěch Vlk
Diplomová práce
Vliv technologie HGB na senzorické vlastnosti piva
The influence of HGB technology on the sensory properties of beer
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2023
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VLK, Vojtěch. \textit{Vliv technologie HGB na senzorické vlastnosti piva}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/bz1l21/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Biotechnologie a bioinženýrství
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.