Kristýna TVRDÁ

Bachelor's thesis

Čočka - její druhy a nutriční význam

Lentil - Type of Varieties and Nutrition Benefit
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá charakteristikou a chemickým složením luštěnin, zejména čočky jedlé a jejími výživovými parametry. Obsahem bílkovin, lipidů, sacharidů, minerálních látek, vitaminů, antioxidantů a antinutričních látek.Stručně jsou zmíněny její obchodní druhy a podmínky pro pěstování.
Abstract:
This thesis deals with the characteristics and chemical composition of legumes, especially edible lentil and its nutritional parameters. There is put the accent on protein, lipids, carbohydrates, minerals, viatmins, antioxidants and antinutrients. Condition for growth and variety of sales type of lentil are comprehensive.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 13. 8. 2012
Accessible from:: 13. 8. 2012

Thesis defence

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

TVRDÁ, Kristýna. Čočka - její druhy a nutriční význam. Kroměříž, 2012. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 13.8.2012

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 13. 8. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Technology and Management in Gastronomy

Theses on a related topic