Patogenní mikroorganismy v mléce a mléčných výrobcích – Mgr. Anna Hyžáková
Mgr. Anna Hyžáková
Bachelor's thesis
Patogenní mikroorganismy v mléce a mléčných výrobcích
Pathogens in milk and milk products
Abstract:
Tato práce popisuje problematiku patogenních mikroorganismů v mléce a mléčných výrobcích, způsoby jejich přenosu do mléka i onemocnění, která mohou způsobit. Zabývá se také výskytem patogenů v syrovém mléce produkovaném v České republice.Abstract:
This thesis describes the issue of pathogenic microorganisms in milk and dairy products, ways by which they are transferred into milk and the disease they can cause. It also discusses the occurrence of pathogens in raw milk produced in the Czech republic.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 5. 2013
Identifier:
https://is.muni.cz/th/x2klz/
Thesis defence
- Date of defence: 17. 6. 2013
- Supervisor: MVDr. Šárka Bursová, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakultaMasaryk University
Faculty of ScienceBachelor programme / field:
Experimental Biology / Special Biology
Theses on a related topic
-
Patogenní mikroorganismy v mléce
Tomáš Krejča -
Patogenní mikroorganismy v potravinách
Barbora Moravcová -
Mikroorganismy jako původci alimentárních onemocnění
Marek Hloch -
Patogenní mikroorganismy v potravinách
Barbora Moravcová -
Mikroorganismy a jejich riziko v pitné vodě
Simona Prachařová -
Mikroorganismy jako kontaminanty drobných tepelně opracovaných masných výrobků
Pavlína Dočekalová -
Inhibiční účinek přírodních látek rostlinného původu na technologicky významné mikroorganismy
Marek Hloch -
Patogenní mikroorganismy v mléce a mléčných produktech
Eva BALDÍKOVÁ