Mgr. Anna Hyžáková

Bakalářská práce

Patogenní mikroorganismy v mléce a mléčných výrobcích

Pathogens in milk and milk products
Anotace:
Tato práce popisuje problematiku patogenních mikroorganismů v mléce a mléčných výrobcích, způsoby jejich přenosu do mléka i onemocnění, která mohou způsobit. Zabývá se také výskytem patogenů v syrovém mléce produkovaném v České republice.
Abstract:
This thesis describes the issue of pathogenic microorganisms in milk and dairy products, ways by which they are transferred into milk and the disease they can cause. It also discusses the occurrence of pathogens in raw milk produced in the Czech republic.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 5. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 17. 6. 2013
  • Vedoucí: MVDr. Šárka Bursová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta