Bc. Martina Sedláčková

Master's thesis

Výroba nealkoholických nápojů z netradičních surovin

Production of non-alcoholic beverages from non-traditional raw materials
Anotácia:
Cílem této diplomové práce bylo popsat látkové složení nealkoholických nápojů a jejich technologické zpracování. Zaměřit se na využití pšenice k výrobě takových nápojů navrhnout a připravit několik variant nealkoholických nápojů. Základní surovinou všech připravených nápojů byla barevná pšenice PS Karkulka nebo Skorpion ze dvou roků sklizně, 2015 a 2016.Bylo vyrobeno celkem 17 sladových nápojů, 9 z …viac
Abstract:
The goal of this diploma thesis was to describe the substance composition of non- alcoholic beverages and their technological processing. Focus on using wheat to produce such beverages, suggest and prepare several variations of non-alcoholic beverages. The basic raw material of all prepared beverages was PS Karkulka or Skorpion colored wheat from two years of harvest, 2015 and 2016.A total of 17 malt …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 5. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: Ing. Miroslav Horák, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta

Mendel University in Brno

Faculty of Horticulture

Master programme / odbor:
Horticultural Engineering / Management of Horticulture Technology