JANDOVÁ, Karolína. \textit{Mikrobiom sýru zrajícího pod mazem a jeho proměna v závislosti na jednotlivých fázích výroby}. Online. Bakalářská práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/c03o17/.
JANDOVÁ, Karolína. <i>Mikrobiom sýru zrajícího pod mazem a jeho proměna v závislosti na jednotlivých fázích výroby</i>. Online. Bakalářská práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/c03o17/.
JANDOVÁ, Karolína. Mikrobiom sýru zrajícího pod mazem a jeho proměna v závislosti na jednotlivých fázích výroby. Online. Bakalářská práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/c03o17/.
@misc{Jandova2024thesis,
AUTHOR = "Jandová, Karolína",
TITLE = "Mikrobiom sýru zrajícího pod mazem a jeho proměna v závislosti na jednotlivých fázích výroby [online]",
YEAR = "2024 [cit. 2024-11-18]",
TYPE = "Bakalářská práce",
SCHOOL = "Vysoké učení technické v BrněBrno",
NOTE = "SUPERVISOR: ",
URL = "https://theses.cz/id/c03o17/",
}
@misc{Jandova2024thesis,
AUTHOR = {Jandová, Karolína},
TITLE = {Mikrobiom sýru zrajícího pod mazem a jeho proměna v závislosti na jednotlivých fázích výroby},
YEAR = {2024},
TYPE = {Bakalářská práce},
INSTITUTION = {Vysoké učení technické v Brně},
LOCATION = {Brno},
SUPERVISOR = {},
URL = {https://theses.cz/id/c03o17/},
URL_DATE = {2024-11-18},
}
{{Citace kvalifikační práce
| příjmení = Jandová
| jméno = Karolína
| instituce = Vysoké učení technické v Brně
| titul = Mikrobiom sýru zrajícího pod mazem a jeho proměna v závislosti na jednotlivých fázích výroby
| url = https://theses.cz/id/c03o17/
| typ práce = Bakalářská práce
| vedoucí =
| rok = 2024
| počet stran =
| strany =
| citace = 2024-11-18
| poznámka =
| jazyk =
}}