Mikrobiologie kosmetických výrobků – Bc. Zuzana Šromová
Bc. Zuzana Šromová
Bakalářská práce
Mikrobiologie kosmetických výrobků
Microbiology of cosmetic products
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá mikrobiologií kosmetických výrobků. Obsahuje rozdělení a definici kosmetického výrobku, zabývá se také historií a zdravotní nezávadností kosmetických výrobků a jejich surovin, včetně přírodní kosmetiky. Není opomenuta bezpečnost kosmetických výrobků a hodnocení bezpečnosti kosmetických výrobků se zaměřením na jejich možnou toxicitu. Hlavní část je věnována způsobům kontaminace …víceAbstract:
This bachelor's work deals with microbiology of cosmetic products. A literature search work includes the distribution and the definition of cosmetic product, it also deals with the history and wholesomeness of cosmetic products and their ingredients, including natural cosmetics.The safety and evaluation of cosmetics product is not omitted, above that, there is also a part focused on possible toxicity …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 7. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 25. 8. 2015
- Vedoucí: doc. Ing. Jarmila Vytřasová, CSc.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Šromová, Zuzana. Mikrobiologie kosmetických výrobků. Pardubice, 2015. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologickáUniverzita Pardubice
Fakulta chemicko-technologickáBakalářský studijní program / obor:
Speciální chemicko-biologické obory / Klinická biologie a chemie
Práce na příbuzné téma
-
Konzervační látky prodlužující uchovatelnost potravin
Radka Koudelná -
Kontaminace skořápkových plodů mikroorganismy
Veronika Baťová -
Riziko kontaminace průsakových vod nežádoucími mikroorganismy při závlahách vyčištěnými odpadními vodami
Daniel Růžička -
Mikrobiální kontaminace piva v průběhu skladování
Zbyněk Zemánek -
Kontaminace syrového mléka patogenními mikroorganismy
Lenka Zbořilová -
Významné mikroorganismy a dynamika jejich počtů v průběhu skladování tvarohu a vybraných výrobků z něj
Ludmila Košarišťanová -
Patogenní mikroorganismy v mléce
Tomáš Krejča -
Detekce mikrobiální kontaminace molekulárně-biologickými metodami v kořeninové paprice
Zuzana Machálková