Gabriela Senciova

závěrečná práce studenta vyššího odborného studia

Podnikatelský Plán: Bistro rychlého občerstvení - Kebab

Anotace:
Práce se zabývá problematikou podnikání malých a středních firem. V teoretické části práce je zkoumáno teoretické pozadí podnikatelského plánu restauračního zařízení. Jedná se o bistro s rychlým občerstvením nabízející zejména kebab a pizzu. Práce se věnuje analýze trhu, zakazníků, konkurence apod. Druhá část práce je tvořena marketingovou analýzou, která využívá metod SWOT, PEST, Porterová analýza …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 8. 5. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Milan Kratochvíl, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Catherine Lee Oppenheimer

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty

VOŠES A SPŠPT

vyšší odborný program:
Podnikání malých a středních firem

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.