Podnikatelský Plán: Bistro rychlého občerstvení - Kebab – Gabriela Senciova
Gabriela Senciova
závěrečná práce studenta vyššího odborného studia
Podnikatelský Plán: Bistro rychlého občerstvení - Kebab
Abstract:
Práce se zabývá problematikou podnikání malých a středních firem. V teoretické části práce je zkoumáno teoretické pozadí podnikatelského plánu restauračního zařízení. Jedná se o bistro s rychlým občerstvením nabízející zejména kebab a pizzu. Práce se věnuje analýze trhu, zakazníků, konkurence apod. Druhá část práce je tvořena marketingovou analýzou, která využívá metod SWOT, PEST, Porterová analýza …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 8. 5. 2021
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Milan Kratochvíl, Ph.D.
- Reader: Ing. Catherine Lee Oppenheimer
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
SENCIOVA, Gabriela. \textit{Podnikatelský Plán: Bistro rychlého občerstvení - Kebab}. Online. Absolventská práce. Praha: Vyšší odborná škola ekonomických studií a Střední průmyslová škola potravinářských technologií. 2021. Available from: https://theses.cz/id/c0zt4h/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
VOŠES A SPŠPT
vyšší odborný program:
Podnikání malých a středních firem
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.