Gabriela Senciova

závěrečná práce studenta vyššího odborného studia

Podnikatelský Plán: Bistro rychlého občerstvení - Kebab

Abstract:
Práce se zabývá problematikou podnikání malých a středních firem. V teoretické části práce je zkoumáno teoretické pozadí podnikatelského plánu restauračního zařízení. Jedná se o bistro s rychlým občerstvením nabízející zejména kebab a pizzu. Práce se věnuje analýze trhu, zakazníků, konkurence apod. Druhá část práce je tvořena marketingovou analýzou, která využívá metod SWOT, PEST, Porterová analýza …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 8. 5. 2021

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Milan Kratochvíl, Ph.D.
  • Reader: Ing. Catherine Lee Oppenheimer

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty

VOŠES A SPŠPT

vyšší odborný program:
Podnikání malých a středních firem

Theses on a related topic

  • No theses on a related topic available.