Komparácia výživových hodnôt pri rôznych diétach – Bc. Jana Varmusová
Bc. Jana Varmusová
Diplomová práce
Komparácia výživových hodnôt pri rôznych diétach
Comparison of nutritional values for different diets
Abstract:
The presented diploma thesis aims at meeting the stated goals, pointing out how the recommended amounts of nutritional values for a healthy human and a person with a selected disease differ, and whether the individual diets for different diseases have some common recommended micronutrients suitable for each of the selected diets. To meet the set goals, I have set two hypotheses. Hypothesis no. 1: Micronutrient …víceAbstract:
Predložená diplomová práca má za úlohu napĺniť stanovené ciele, poukázať nato, ako sa líšia odporúčené množstva výživových hodnôt stanovené pre zdravého človeka a človeka s vybraným ochorením , a zistiť, či jednotlivé stanovené diéty k rôznym ochoreniam majú nejaké spoločné doporučené mikronutrienty vhodné pri každej z vybraných diét. Pre naplnenie stanovených cieľov sú som si stanovila 2 hypotézy …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2018
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/idk2i/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 13. 6. 2018
- Vedoucí: Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D.
- Oponent: Dr. Ing. Sylva Skupinová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VARMUSOVÁ, Jana. \textit{Komparácia výživových hodnôt pri rôznych diétach}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/c1ydze/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Gestační diabetes mellitus z pohledu procesu nutriční péče
Klára Dospivová -
Úloha fyzickej aktivity pri ochorení diabetes mellitus
Vanesa Šidlíková -
Úroveň výživových znalostí pacientů s diagnózou diabetes mellitus
Monika DVOŘÁKOVÁ -
Výživová hodnota stravy při onemocnění diabetes mellitus u vězňů VV Olomouc
Pavel Koranda -
Nízkosacharidové (LOW CARB) stravovanie pri diabetes mellitus 2. typu
SOŇA MULICOVÁ -
Druhy piva v nabídce obchodních řetězců a jejich výživové hodnoty
David Urban -
Nejvíc nabízené přílohy v českých restauracích a jejich výživové hodnoty
Veronika Bobková -
Druhy pečiva v nabídce obchodních řetězců a jejich výživové hodnoty
Radka Kuchařová