Komparácia výživových hodnôt pri rôznych diétach – Bc. Jana Varmusová
Bc. Jana Varmusová
Master's thesis
Komparácia výživových hodnôt pri rôznych diétach
Comparison of nutritional values for different diets
Abstract:
The presented diploma thesis aims at meeting the stated goals, pointing out how the recommended amounts of nutritional values for a healthy human and a person with a selected disease differ, and whether the individual diets for different diseases have some common recommended micronutrients suitable for each of the selected diets. To meet the set goals, I have set two hypotheses. Hypothesis no. 1: Micronutrient …moreAbstract:
Predložená diplomová práca má za úlohu napĺniť stanovené ciele, poukázať nato, ako sa líšia odporúčené množstva výživových hodnôt stanovené pre zdravého človeka a človeka s vybraným ochorením , a zistiť, či jednotlivé stanovené diéty k rôznym ochoreniam majú nejaké spoločné doporučené mikronutrienty vhodné pri každej z vybraných diét. Pre naplnenie stanovených cieľov sú som si stanovila 2 hypotézy …more
Language used: Slovak
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 4. 2018
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/idk2i/
Thesis defence
- Date of defence: 13. 6. 2018
- Supervisor: Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D.
- Reader: Dr. Ing. Sylva Skupinová
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Theses on a related topic
-
Gestační diabetes mellitus z pohledu procesu nutriční péče
Klára Dospivová -
Úloha fyzickej aktivity pri ochorení diabetes mellitus
Vanesa Šidlíková -
Úroveň výživových znalostí pacientů s diagnózou diabetes mellitus
Monika DVOŘÁKOVÁ -
Výživová hodnota stravy při onemocnění diabetes mellitus u vězňů VV Olomouc
Pavel Koranda -
Nízkosacharidové (LOW CARB) stravovanie pri diabetes mellitus 2. typu
SOŇA MULICOVÁ -
Druhy piva v nabídce obchodních řetězců a jejich výživové hodnoty
David Urban -
Nejvíc nabízené přílohy v českých restauracích a jejich výživové hodnoty
Veronika Bobková -
Druhy pečiva v nabídce obchodních řetězců a jejich výživové hodnoty
Radka Kuchařová