Výroba mouky z různých druhů obilí – Monika ZADRAŽILOVÁ
Monika ZADRAŽILOVÁ
Bakalářská práce
Výroba mouky z různých druhů obilí
Production of flour from different varietes of cereals
Anotace:
V bakalářské práci je obecně popsána historie využívání obilovin a jejich současný sortiment. Dále jsou zde zmíněny základní anatomické a chemické aspekty u obilek, zejména ve vztahu k mlynářské technologii. V práci jsem se také věnovala nejnovějším mlynářským technologiím jako je např. debraning a peeling. V poslední části práce jsou zmíněny zákonitosti agrotechnic-kých zásahů vedoucích ke zkvalitnění …víceAbstract:
In my Bachelor thesis is generally described history of using cereals and their present choice. The-re are mentioned basic anatomic and chemical aspects of cereal mainly in relation to miller tech-nology such as debraning and peeling. There are mentioned patterns of agrotechnical interventions leading to the improvement of cereals productions.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 5. 2009
Identifikátor:
7826
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 10. 6. 2009
Citační záznam
Jak správně citovat práci
ZADRAŽILOVÁ, Monika. Výroba mouky z různých druhů obilí. Zlín, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 27. 05. 2009
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.