Monika ZADRAŽILOVÁ

Bakalářská práce

Výroba mouky z různých druhů obilí

Production of flour from different varietes of cereals
Anotace:
V bakalářské práci je obecně popsána historie využívání obilovin a jejich současný sortiment. Dále jsou zde zmíněny základní anatomické a chemické aspekty u obilek, zejména ve vztahu k mlynářské technologii. V práci jsem se také věnovala nejnovějším mlynářským technologiím jako je např. debraning a peeling. V poslední části práce jsou zmíněny zákonitosti agrotechnic-kých zásahů vedoucích ke zkvalitnění …více
Abstract:
In my Bachelor thesis is generally described history of using cereals and their present choice. The-re are mentioned basic anatomic and chemical aspects of cereal mainly in relation to miller tech-nology such as debraning and peeling. There are mentioned patterns of agrotechnical interventions leading to the improvement of cereals productions.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 5. 2009
Identifikátor: 7826

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 10. 6. 2009

Citační záznam

Jak správně citovat práci

ZADRAŽILOVÁ, Monika. Výroba mouky z různých druhů obilí. Zlín, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 27. 05. 2009

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.