Vytvoření gastronomického konceptu „Food Truck“ – Bc. Michaela Kašparová
Bc. Michaela Kašparová
Bachelor's thesis
Vytvoření gastronomického konceptu „Food Truck“
Gastronomic concept focused on ,,Food Truck"
Abstract:
Koncept food trucku se stal důležitou součástí dnešní gastronomické scény. Majitelé food trucků dokazují, že kreativita a autentičnosti jednotlivých pokrmů jsou hlavními faktory, proč se food trucky staly tolik oblíbenými. Cílem práce je navrhnutí pojízdné provozovny se zaměřením na prodej rybího pokrmu. Teoretická část práce vytváří přehled vzniku pojízdných food trucků od 16. století po současnost …moreAbstract:
The concept of the food truck has become an important part of today's gastronomic scene. The owners of food trucks prove that the creativity and authenticity of individual meals are the main factors why food trucks have become so popular. The aim of the thesis is to design a mobile truck focusing on the sale of fish food. The theoretical part of the thesis creates an overview of the original mobile …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 12. 6. 2019
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/pfha4/
Thesis defence
- Date of defence: 2. 9. 2019
- Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
- Reader: Ing. Petr Studnička, PhD.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)
Theses on a related topic
-
Podnikatelský plán
Dominik Záluský -
Podnikatelský plán na založení pojízdného bistra
Jana Benešová -
Podnikatelský záměr pojízdná prodejna
Kateřina JANOUŠKOVÁ -
Podnikatelský plán pro start-up
Tuyet Nhung Hoang -
Financial analysis of business plan in the area of gastronomy
David Simbartl -
Podnikatelský plán
Tomáš Syrový -
Podnikatelský plán Boy´s Burger Food Truck
Zuzana Kábelová -
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
Karolína Králová