Bc. Michaela Kašparová

Bakalářská práce

Vytvoření gastronomického konceptu „Food Truck“

Gastronomic concept focused on ,,Food Truck"
Anotace:
Koncept food trucku se stal důležitou součástí dnešní gastronomické scény. Majitelé food trucků dokazují, že kreativita a autentičnosti jednotlivých pokrmů jsou hlavními faktory, proč se food trucky staly tolik oblíbenými. Cílem práce je navrhnutí pojízdné provozovny se zaměřením na prodej rybího pokrmu. Teoretická část práce vytváří přehled vzniku pojízdných food trucků od 16. století po současnost …více
Abstract:
The concept of the food truck has become an important part of today's gastronomic scene. The owners of food trucks prove that the creativity and authenticity of individual meals are the main factors why food trucks have become so popular. The aim of the thesis is to design a mobile truck focusing on the sale of fish food. The theoretical part of the thesis creates an overview of the original mobile …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 6. 2019
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/pfha4/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 2. 9. 2019
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Petr Studnička, PhD.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví

Práce na příbuzné téma

Všechny práce