Plýtvání potravinami a jeho eliminace ve vybraném hotelovém subjektu – Lucie Peremská
Lucie Peremská
Bachelor's thesis
Plýtvání potravinami a jeho eliminace ve vybraném hotelovém subjektu
Food Waste and Its Elimination in Chosen Hotel Subject
Abstract:
Bakalářská práce je zaměřena na plýtvání potravinami a jeho eliminaci ve vybraném hotelovém subjektu.Teoretická část se věnuje plýtvání potravinami ve světě, Evropské unii a v České republice. Dále jsou zde uvedeny oblasti a příčiny, kde se plýtvá potravinami. Konec teoretické části je zaměřen na ubytovací služby a stravovací služby v ubytovacím zařízení.Vlastní práce je založena na sběru a zpracování …moreAbstract:
Bachelor thesis is focused at wasting food and it´s elimination in a hotel subject.The theoretical part is dedicated to wasting food all around the world, European Union and in Czech Republic. There are also stated the areas and causes where food is being wasted. The end of theoretical part is focused at accommodating services and catering services at accommodation facilities.Own work is based on collection …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 23. 3. 2020
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Daniela Šálková, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
PEREMSKÁ, Lucie. \textit{Plýtvání potravinami a jeho eliminace ve vybraném hotelovém subjektu}. Online. Bachelor's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Economics and Management. 2020. Available from: https://theses.cz/id/c7vyq8/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Economics and ManagementBachelor programme / field:
Economics Policy and Administration / Business and Administration
Theses on a related topic
-
Podnikatelský plán na založení židovské restaurace
Veronika Stránská -
Italské restaurace v historickém centru Prahy
Adéla Chaloupková -
Management řízení na úseku technologického zpracování potravin se zaměřením na restaurace Ambiente
David Janáček -
Projekt implementace systému řízení na bázi norem ISO v ubytovacím a stravovacím zařízení
Dagmar ŠULOVÁ -
Potraviny nejsou odpad
Martin ZIEGLER -
Spokojenost zákazníků s nabídkou restaurace Hotelu Praděd Thamm
Denisa Kajnarová -
Reducing food losses and wastes in the cereal sector: an option for strengthening global food security
Adam Tomka -
The Phenomenon of Food Banks in Britain after 2010
Michal MILOTA
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights