Dopady ekonomické krize do hospodaření vybraného podniku. – Ing. Aneta Gabrielová
Ing. Aneta Gabrielová
Bachelor's thesis
Dopady ekonomické krize do hospodaření vybraného podniku.
Impact of economic crisis on the performance of the chosen company.
Abstract:
Předmětem bakalářské práce Dopady ekonomické krize do hospodaření vybraného podniku je zaměření se na vznik krize a její dopady na společnost RM GASTRO, s. r. o., která sídlí v Praze a zabývá se výrobou a prodejem gastronomických zařízení. Úvodní část seznamuje s cíli práce a jejím předmětem. Následuje teoretická část, která se zabývá problematikou obchodních společností, ekonomické krize, finanční …moreAbstract:
The subject of the bachelor thesis the influence of the economic crisis on the selected company is to focus on impact of the economic crisis on the company RM GASTRO, Ltd., which is situated in the Prague, whose business is making of gastronomic equipment. The opening part introduces aims and the subject. Then follow the theoretical part which focuses on issues of corporate companies, economic crisis …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 29. 4. 2014
Identifier:
https://is.vstecb.cz/th/b8nhp/
Thesis defence
- Date of defence: 13. 6. 2014
- Supervisor: Ing. Marta Hortová
- Reader: Ing. Václav Dvořák
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
GABRIELOVÁ, Aneta. \textit{Dopady ekonomické krize do hospodaření vybraného podniku.}. Online. Bachelor's thesis. České Budějovice: Institute of Technology and Business in České Budějovice. 2014. Available from: https://theses.cz/id/c99xqf/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola technická a ekonomická v Českých BudějovicíchInstitute of Technology and Business in České Budějovice
Bachelor programme / field:
Economics and Management / Business Administration and Management
Theses on a related topic
-
Analýza návštěvnosti vybraného ubytovacího či gastronomického zařízení
Hana Oličová -
Inovace gastronomického zařízení provozu typu Fast Food
Michaela Holubová -
Plán modernizace stávajícího restauračního zařízení - Hostinec Slunečnice
Michal Koudela -
Konvenience versus čerstvé produkty – ekonomická náročnost, nutriční hodnoty, preference zákazníků gastronomického zařízení
Anna Soshkova -
Moderní vybavení gastronomického provozu
Lenka MACOURKOVÁ -
Tvorba a struktura výsledku hospodaření podniku
Martina HAMERNÍKOVÁ -
Vliv použitých zdrojů financování na výkonnost podniku v podmínkách České republiky
Aneta Grocholová -
Ekonomická struktura a střediskové hospodaření konkrétního podniku
Jana Dočekalová