Viktor Jankovský

Bakalářská práce

Elektrochemický biosensor pro deteci patogenních bakterií v potravinách

Electrochemical biosensor for detection of pathogenic bacteria in food
Anotace:
Cílem teoretické části této práce je shrnout nejdůležitější patogenní bakterie v potravinách, popsat nejdůležitější charakteristiky vybraných bakterií, dopad na lidské zdraví a nejvyužívanější léčbu. Dalším tématem zahrnutým v teoretické části je pojedná-ní o klasických kultivačních, ale i moderních přístrojových metodách detekce bakterií. Poslední kapitola diskutuje nezbytné elektrochemické metody …více
Abstract:
The aim of the theoretical part of this work is to summarize vital pathogenic bacteria in the foodstuff, describe the essential characteristics of the chosen bacteria, the health consequences and the most-often used treatment. Next topic included in the theoretical part is treatise about not only the classical cultivational but also the modern technical methods used to detect bacteria. The last chapter …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: RNDr. Lukáš Richtera, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta