Segmentace trhu bezlepkových protravin – Anna Gruberová
Anna Gruberová
Master's thesis
Segmentace trhu bezlepkových protravin
Gluten Free Food Market Segmentation
Anotácia:
Tato práce pojednává o trhu bezlepkových potravin. Popisuje hlavní hráče na trhu a také rozdílné druhy podniků, kterých se problematika bezlepkových potravin týká. Je kladen důraz na pochopení potřeb zákazníků, kteří nakupují bezlepkové výrobky, identifikuje chování, kterým se odlišují uvnitř tohoto segmentu a také chování, kterým se odlišují od běžných spotřebitelů. Dále odhaluje možné příležitosti …viacAbstract:
This thesis contains information about gluten free food market. It describes all main actors and also different types of business which can sell or manufacture gluten free food. Great emphasis is placed on understanding needs of "gluten free" customers identifying behavior which differentiate them inside this segment and also between regular customers. It also discovers opportunities and challenges …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 3. 2013
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/40787
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 9. 6. 2014
- Vedúci: Jan Koudelka
- Oponent: Jitka Černá
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/40787
Vysoká škola ekonomická v Praze
Master programme / odbor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
-
Správanie spotrebiteľa na trhu bezlepkových výrobkov
Nikola Pátková -
Chování spotřebitele na trhu bezlepkových produktů ve vybraném regionu
Lucie Jurášová -
Konkurenceschopnost bezlepkových a lepkových výrobků na trhu
Lucie Gabrovská -
Segmentace na trhu bezlepkových potravin
Tereza Fendrychová -
Správanie spotrebiteľa na trhu bezlepkových výrobkov
Nikola Pátková