Pracovníci potravinářských podniků jako zdroj kontaminace potravin – Veronika Kondelová
Veronika Kondelová
Bakalářská práce
Pracovníci potravinářských podniků jako zdroj kontaminace potravin
Food factory workers as a source of food contamination
Anotace:
Potraviny jsou nezbytnou součástí primárních lidských potřeb, a proto je jejich bezpečnost základním lidským právem. Potravina může být kontaminována ve všech procesech výroby, od kontaktu s prvotní surovinou až po finální produkt. Právě proces výroby je nejrizikovějším faktorem při výrobě potravin. V důsledku nedodržování správných výrobních postupů a hygienických návyků v potravinářství dochází k …víceAbstract:
Food is an essential part of primary human needs, and therefore its safety is a fundamental human right. Food can be contaminated in all production processes, from contact with the raw material to the final product. The production process is the most risky factor in food production. The safety of consumers is endangered when production procedures and hygienic habits are not kept. The aim of this bachelor …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 5. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Eva Popelářová, Ph.D.
- Oponent: Marie Makovská, Ing.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KONDELOVÁ, Veronika. \textit{Pracovníci potravinářských podniků jako zdroj kontaminace potravin}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/cb38ng/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůBakalářský studijní program / obor:
Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny
Práce na příbuzné téma
-
Výskyt a aktivita patogenní Escherichia coli v potravinách živočišného původu
Martina Kučerová -
Escherichia coli jako alimentární patogen a příčina kažení potravin
Martina Smejkalová -
Faktory virulence bakterie Escherichia coli izolovaných z potravin
Ludmila Zimková -
Genotypizace izolátů Escherichia coli z potravin
Martin OVEČKA -
Rozdělení kmenů Escherichia coli izolovaných z potravin do fylogenetických skupin
Zuzana TOMÁŠOVÁ -
ERGONOMIE A HYGIENA PRÁCE VE ŠKOLNÍ POČÍTAČOVÉ UČEBNĚ
Andrea NOVOSADOVÁ -
Duševní hygiena a work-life balance studentů VŠE
Jana Dvořáková -
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci, hygiena práce v hornictví.
František Vítek
Název
Vložil
Vloženo
Práva