Pracovníci potravinářských podniků jako zdroj kontaminace potravin – Veronika Kondelová
Veronika Kondelová
Bachelor's thesis
Pracovníci potravinářských podniků jako zdroj kontaminace potravin
Food factory workers as a source of food contamination
Abstract:
Potraviny jsou nezbytnou součástí primárních lidských potřeb, a proto je jejich bezpečnost základním lidským právem. Potravina může být kontaminována ve všech procesech výroby, od kontaktu s prvotní surovinou až po finální produkt. Právě proces výroby je nejrizikovějším faktorem při výrobě potravin. V důsledku nedodržování správných výrobních postupů a hygienických návyků v potravinářství dochází k …moreAbstract:
Food is an essential part of primary human needs, and therefore its safety is a fundamental human right. Food can be contaminated in all production processes, from contact with the raw material to the final product. The production process is the most risky factor in food production. The safety of consumers is endangered when production procedures and hygienic habits are not kept. The aim of this bachelor …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 3. 5. 2021
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Eva Popelářová, Ph.D.
- Reader: Marie Makovská, Ing.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KONDELOVÁ, Veronika. \textit{Pracovníci potravinářských podniků jako zdroj kontaminace potravin}. Online. Bachelor's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2021. Available from: https://theses.cz/id/cb38ng/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesBachelor programme / field:
Agriculture, Horticulture and Rural Development / Nutrition and Foodstuffs
Theses on a related topic
-
Výskyt a aktivita patogenní Escherichia coli v potravinách živočišného původu
Martina Kučerová -
Escherichia coli jako alimentární patogen a příčina kažení potravin
Martina Smejkalová -
Faktory virulence bakterie Escherichia coli izolovaných z potravin
Ludmila Zimková -
Genotypizace izolátů Escherichia coli z potravin
Martin OVEČKA -
Rozdělení kmenů Escherichia coli izolovaných z potravin do fylogenetických skupin
Zuzana TOMÁŠOVÁ -
ERGONOMIE A HYGIENA PRÁCE VE ŠKOLNÍ POČÍTAČOVÉ UČEBNĚ
Andrea NOVOSADOVÁ -
Duševní hygiena a work-life balance studentů VŠE
Jana Dvořáková -
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci, hygiena práce v hornictví.
František Vítek
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights