Ing. Klára Kaplanová

Bakalářská práce

Spropitné: empirický výzkum chování zákazníků českých restaurací

Tipping: empirical research of Czech restaurant patrons' behavior
Anotace:
Tato bakalářská práce se věnuje empirickému výzkumu chování zákazníků českých restaurací. Prostřednictvím dat získaných dotazníkovým šetřením ve třech brněnských restauracích zkoumá, jaké faktory mají vliv na výši spropitného a do jaké míry ho ovlivňují. Práce zahrnuje i přehled dostupné literatury a analýzu dat prostřednictvím popisných statistik a lineární regrese. Na závěr shrnuje zjištěné výsledky …více
Abstract:
This thesis focuses on empirical research of Czech restaurant patrons´ behavior. Using data acquired through questionnaires in three restaurants in Brno examines what factors affect the amount of the tip and how much influence gratuity. The work also includes an overview of the available literature and data analysis through descriptive statistics and linear regression. In conclusion summarizes the …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 11. 6. 2015
  • Vedoucí: Ing. Michal Kvasnička, Ph.D.
  • Oponent: M.A. Petr Bartoň

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta

Masarykova univerzita

Přírodovědecká fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Matematika / Ekonomie

Práce na příbuzné téma