Viktorie Doubková

Bachelor's thesis

Provoz restauračního zařízení

Operation of Restaurant Equipment
Abstract:
V bakalářské práci je řešena problematika provozu restauračního zařízení. V práci je zpracován návrh na změnu stávajícího konceptu restauračního zařízení, který je na příkladu fiktivní restaurace uveden do provozu a po půlročním sledování zhodnocen. V práci jsou řešeny vnitřní ale i vnější faktory, které provoz restauračního zařízení ovlivňují. Důraz je kladen na fázi před znovuotevřením restaurace …more
Abstract:
The bachelor thesis is solved the problems of operation of restaurant equipment. The thesis developed a proposal the change of the existing concept of a restaurant, that is the exampl of the fictional restaurant put into operation and the concept is evaluated after six-month monitoring. In the thesis there are addressed the internal as well as external factors, that affect operation of restaurant equipment …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 4. 2017

Thesis defence

  • Date of defence: 6. 6. 2017
  • Supervisor: Ing. Blanka Zimáková
  • Reader: Ing. Zbyněk Vinš

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze