Viktorie Doubková

Bakalářská práce

Provoz restauračního zařízení

Operation of Restaurant Equipment
Anotace:
V bakalářské práci je řešena problematika provozu restauračního zařízení. V práci je zpracován návrh na změnu stávajícího konceptu restauračního zařízení, který je na příkladu fiktivní restaurace uveden do provozu a po půlročním sledování zhodnocen. V práci jsou řešeny vnitřní ale i vnější faktory, které provoz restauračního zařízení ovlivňují. Důraz je kladen na fázi před znovuotevřením restaurace …více
Abstract:
The bachelor thesis is solved the problems of operation of restaurant equipment. The thesis developed a proposal the change of the existing concept of a restaurant, that is the exampl of the fictional restaurant put into operation and the concept is evaluated after six-month monitoring. In the thesis there are addressed the internal as well as external factors, that affect operation of restaurant equipment …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 6. 2017
  • Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
  • Oponent: Ing. Zbyněk Vinš

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze