Výroba ovocných vín za použití různých druhů kvasinek a porovnání výsledků – Perseus-Premysl Liberiou
Perseus-Premysl Liberiou
závěrečná práce studenta vyššího odborného studia
Výroba ovocných vín za použití různých druhů kvasinek a porovnání výsledků
Abstract:
Práce se zabývá výrobou ovocného vína za použití různých druhů kvasinek. Cílem práce je zjistit jak, a za jakých podmínek, se vyrábí ovocné víno. Dále se zkoumají vlivy rozdílných druhů kvasinek na senzorické vlastnosti vína. Práce je rozdělena na dvě části. Teoretická část obsahuje obecné informace o kvasinkách a technologickém postupu. Praktická část obsahuje postup vlastní výroby a konečný výsledek …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 17. 5. 2018
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Oldřich Koza
- Reader: Mgr. Helena Vondráčková
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
LIBERIOU, Perseus-Premysl. \textit{Výroba ovocných vín za použití různých druhů kvasinek a porovnání výsledků}. Online. Absolventská práce. Praha: Vyšší odborná škola ekonomických studií a Střední průmyslová škola potravinářských technologií. 2018. Available from: https://theses.cz/id/cddle2/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
VOŠES A SPŠPT
vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.