Perseus-Premysl Liberiou

závěrečná práce studenta vyššího odborného studia

Výroba ovocných vín za použití různých druhů kvasinek a porovnání výsledků

Abstract:
Práce se zabývá výrobou ovocného vína za použití různých druhů kvasinek. Cílem práce je zjistit jak, a za jakých podmínek, se vyrábí ovocné víno. Dále se zkoumají vlivy rozdílných druhů kvasinek na senzorické vlastnosti vína. Práce je rozdělena na dvě části. Teoretická část obsahuje obecné informace o kvasinkách a technologickém postupu. Praktická část obsahuje postup vlastní výroby a konečný výsledek …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 17. 5. 2018

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Oldřich Koza
  • Reader: Mgr. Helena Vondráčková

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty

VOŠES A SPŠPT

vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie

Theses on a related topic

  • No theses on a related topic available.