Polina Verzunova

Bakalářská práce

Konkurenční prostředí v oblasti gastronomie ve vybraném regionu

The competitive environment in the field of gastronomy in the selected region
Anotace:
Pro napsaní mé bakalářské práce bylo zvoleno velmi aktuální téma, a to Konkurenční prostředí v oblasti gastronomie ve vybraném regionu, konkrétně byla práce zaměřena na lokalitu Prahy 3 ve čtvrti Žižkov, kde se nachází mnoho gastronomických zařízení, které dává vzniknout konkurenčnímu prostředí. Cílem bakalářské práce bude zkoumání konkurenceschopnosti vybraných gastronomických zařízení na Praze 3 …více
Abstract:
To write my bachelor thesis, a very topical topic was chosen, namely the competitive gastronomy environment in the selected region, specifically the thesis focused on the location of Prague 3 in Žižkov, where there are many gastronomic facilities that create a competitive environment. The aim of the bachelor thesis is to study the competitiveness of selected gastronomic facilities in Prague 3, more …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2018
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/a6blw/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 5. 6. 2018
  • Vedoucí: PhDr. Jan Máče, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Eliška Smotlachová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze