Produkce masa z faremního chovu (skot, jelení a daňčí zvěř) v ČR – Irena VLČKOVÁ
Irena VLČKOVÁ
Bachelor's thesis
Produkce masa z faremního chovu (skot, jelení a daňčí zvěř) v ČR
Meat production from agricultural farm (cattle, deer and fallow-deer) in the Czech Republic
Abstract:
V současné době se stále zvyšují nároky na hygienu a zdravotní nezávadnost potravin. Čím dál četnější spotřebitelské weby upozorňují na kvalitu či spíše ?nekvalitu? velkého množství potravinových produktů, masné výrobky nevyjímaje. Tyto trendy musí být nutně podpořeny odpovídající legislativou. A to legislativou nejen v rámci České republiky, ale i legislativou v rámci Evropské unie. Faremní produkce …moreAbstract:
The demands on hygiene and food safety has increased at present. Increasingly numerous consumer sites indicate the quality or rather "non-quality" large quantities of food products, and meat products. These trends must be necessarily supported by appropriate legislation. It means legislation in Czech Republic and even legislation in the European union. Farm meat production from livestock with the representatives …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 12. 4. 2013
Accessible from:: 12. 4. 2013
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Pavel Smetana, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
VLČKOVÁ, Irena. \textit{Produkce masa z faremního chovu (skot, jelení a daňčí zvěř) v ČR}. Online. Bachelor's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Agriculture. 2013. Available from: https://theses.cz/id/cduwtf/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
VLČKOVÁ, Irena. Produkce masa z faremního chovu (skot, jelení a daňčí zvěř) v ČR. Č. Bud., 2013. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 12.4.2013
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 12. 4. 2013 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureBachelor programme / field:
Agriculture / Agribussines
Theses on a related topic
-
Jakostní charakteristiky masa a masných výrobků při regionální produkci
Eliška Knoblochová -
Dopady přepravy na welfare zvířat a kvalitu masa
Karolína Trčková -
Jakostní charakteristiky hovězího výsekového masa a jeho kulinární upotřebení
Klaudie Karafiátová -
Bezpečnost pokrmů v gastronomii - HACCP, postupy na základě HACCP ( zavádění v konkrétní provozovně, vývoj, těžkosti, výsledky )
Michaela JEČMENOVÁ -
Srovnání systému HACCP pro různé formy stravovacích služeb v domovech pro seniory
Lenka Kabátová -
Systém HACCP a jeho implementace ve faremním zpracování hovězího masa
Markéta KOTRCOVÁ -
Systém HACCP v potravinářském provoze a jeho auditování
Pavla Wochová -
Fyzikální nebezpečí z potravin, jejich nepříznivý vliv na zdraví člověka a stanoveni jejich kritických limitů v systémech založených na principu HACCP
Pavla SVRČINOVÁ
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights