Produkce masa z faremního chovu (skot, jelení a daňčí zvěř) v ČR – Irena VLČKOVÁ
Irena VLČKOVÁ
Bakalářská práce
Produkce masa z faremního chovu (skot, jelení a daňčí zvěř) v ČR
Meat production from agricultural farm (cattle, deer and fallow-deer) in the Czech Republic
Anotace:
V současné době se stále zvyšují nároky na hygienu a zdravotní nezávadnost potravin. Čím dál četnější spotřebitelské weby upozorňují na kvalitu či spíše ?nekvalitu? velkého množství potravinových produktů, masné výrobky nevyjímaje. Tyto trendy musí být nutně podpořeny odpovídající legislativou. A to legislativou nejen v rámci České republiky, ale i legislativou v rámci Evropské unie. Faremní produkce …víceAbstract:
The demands on hygiene and food safety has increased at present. Increasingly numerous consumer sites indicate the quality or rather "non-quality" large quantities of food products, and meat products. These trends must be necessarily supported by appropriate legislation. It means legislation in Czech Republic and even legislation in the European union. Farm meat production from livestock with the representatives …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 4. 2013
Zveřejnit od: 12. 4. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Pavel Smetana, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VLČKOVÁ, Irena. \textit{Produkce masa z faremního chovu (skot, jelení a daňčí zvěř) v ČR}. Online. Bakalářská práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/cduwtf/.
Jak správně citovat práci
VLČKOVÁ, Irena. Produkce masa z faremního chovu (skot, jelení a daňčí zvěř) v ČR. Č. Bud., 2013. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 12.4.2013
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 12. 4. 2013 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zemědělství / Agropodnikání
Práce na příbuzné téma
-
Jakostní charakteristiky masa a masných výrobků při regionální produkci
Eliška Knoblochová -
Dopady přepravy na welfare zvířat a kvalitu masa
Karolína Trčková -
Systém HACCP ve společnosti Pekařství Cais
Michaela Podlešáková -
Zavedení systému HACCP v hypermarketu Albert
Kateřina Kubátová -
Zavedení systému HACCP ve vybrané společnosti
Veronika Černá -
Systém HACCP ve vybrané společnosti
Marek Šesták -
Srovnání systému HACCP pro různé formy stravovacích služeb v domovech pro seniory
Lenka Kabátová -
Systém HACCP a jeho implementace ve faremním zpracování hovězího masa
Markéta KOTRCOVÁ
Název
Vložil
Vloženo
Práva