Tomáš Mrena

Bakalářská práce

Vlastnosti a fyziologické účinky kávy a kávovin na lidský organizmus

Anotace:
Bakalárska práca za zaoberá fyziologickým pôsobením kávy na ľudský organizmus. V teoretickej časti sa venuje všeobecnému opisu kávy ako takej, ďalej je sú vypísané rôzne druhy a odrody kávovníkov. Takisto sa teoretická časť venuje zberu a celkovej príprave kávových zŕn, obsiahnuté spracovanie bezkofeínovej kávy a rozdelenie kávy do jednotlivých druhov. V praktickej časti sa práca venuje fyziologickému …více
Abstract:
The bachelor thesis deals with the physiological effect of coffee on the human organism. In the theoretical part, it deals with a general description of coffee as such, followed by various types and varieties of coffee. The theoretical part also deals with the collection and general preparation of coffee beans, the processing of non-coffee beans and the distribution of coffee in individual species …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 4. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Archiv závěrečné práce je dostatečně naplněn.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu

Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

Bakalářský studijní program:
Gastronomie, hotelnictví a turismus

Práce na příbuzné téma

 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses cenn1j cenn1j/4
13. 4. 2018
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.