Jan Koběrský

Bakalářská práce

Aplikace pro Windows Phone 7 s využitím geolokace

Application for Windows Phone 7 with usage of Geolocation
Anotace:
Hlavním cílem práce je návrh a implementace aplikace na platformě .NET pro mobilní operační systém Windows Phone 7. Aplikace umožní uživateli zobrazit data závislá na jeho aktuální poloze pomocí navigačního systému GPS. Součástí řešení bude rovněž implementace webové služby, která data mobilnímu klientovi bude poskytovat, a webových stránek, přes která půjde poskytovaná data spravovat.
Abstract:
Main goal of the thesis is design and implementation of an application on the .NET platform for the mobile operating system Windows Phone 7. This application will provide data based on the users positon with usage of GPS system. Part of the solution will be web service which will provide data for mobile client and web pages for data managing.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 5. 2012

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 29. 5. 2012
  • Vedoucí: Petr Gajdoš
  • Oponent: Michal Radecký

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB - Technická univerzita Ostrava

VŠB - Technická univerzita Ostrava

Fakulta elektrotechniky a informatiky

Bakalářský studijní program / obor:
Informační a komunikační technologie / Informatika a výpočetní technika