Bc. Markéta Nováková

Bachelor's thesis

Vytvoření konceptu prosperující venkovské restaurace (hospody)

Creation of the prosperous rural restaurant concept (pub)
Abstract:
Cílem bakalářské práce je vytvořit návrh konceptu prosperující venkovské restaurace (hospody) na základě sloučení služeb, především těch, které na venkově zanikají. Teoreticko-metodologická část se zabývá vymezením venkova, jeho funkcí a služeb, definováním pojmů spojených s podnikáním, definicí české gastronomie a kategorizací hostinských zařízení dle statistické metodiky EU. Na začátku analytické …more
Abstract:
The purpose of the bachelor’s thesis is to create concept of the prosperous rural restaurant based on merge of services which mostly on villages are disappearing. The theoretical-methodological part deals with the definition of countryside, rural functions and services, entrepreneurship, Czech gastronomy and categorization of the gastronomy facility. PEST method is used on the beginning of analytic …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 6. 2018

Thesis defence

  • Date of defence: 4. 9. 2018
  • Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
  • Reader: Ing. Jiří Zelený

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)