Vytvoření konceptu prosperující venkovské restaurace (hospody) – Bc. Markéta Nováková
Bc. Markéta Nováková
Bachelor's thesis
Vytvoření konceptu prosperující venkovské restaurace (hospody)
Creation of the prosperous rural restaurant concept (pub)
Abstract:
Cílem bakalářské práce je vytvořit návrh konceptu prosperující venkovské restaurace (hospody) na základě sloučení služeb, především těch, které na venkově zanikají. Teoreticko-metodologická část se zabývá vymezením venkova, jeho funkcí a služeb, definováním pojmů spojených s podnikáním, definicí české gastronomie a kategorizací hostinských zařízení dle statistické metodiky EU. Na začátku analytické …moreAbstract:
The purpose of the bachelor’s thesis is to create concept of the prosperous rural restaurant based on merge of services which mostly on villages are disappearing. The theoretical-methodological part deals with the definition of countryside, rural functions and services, entrepreneurship, Czech gastronomy and categorization of the gastronomy facility. PEST method is used on the beginning of analytic …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 6. 2018
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/aftao/
Thesis defence
- Date of defence: 4. 9. 2018
- Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
- Reader: Ing. Jiří Zelený
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)