Bc. Markéta Nováková

Bakalářská práce

Vytvoření konceptu prosperující venkovské restaurace (hospody)

Creation of the prosperous rural restaurant concept (pub)
Anotace:
Cílem bakalářské práce je vytvořit návrh konceptu prosperující venkovské restaurace (hospody) na základě sloučení služeb, především těch, které na venkově zanikají. Teoreticko-metodologická část se zabývá vymezením venkova, jeho funkcí a služeb, definováním pojmů spojených s podnikáním, definicí české gastronomie a kategorizací hostinských zařízení dle statistické metodiky EU. Na začátku analytické …více
Abstract:
The purpose of the bachelor’s thesis is to create concept of the prosperous rural restaurant based on merge of services which mostly on villages are disappearing. The theoretical-methodological part deals with the definition of countryside, rural functions and services, entrepreneurship, Czech gastronomy and categorization of the gastronomy facility. PEST method is used on the beginning of analytic …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 6. 2018
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/aftao/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 4. 9. 2018
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Jiří Zelený

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví