Reologické vlastnosti kompozitních směsí s nopálovou moukou – Bc. Lucie Mrvíková
Bc. Lucie Mrvíková
Bachelor's thesis
Reologické vlastnosti kompozitních směsí s nopálovou moukou
Rheological properties of composite mixtures with nopal flour
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2015
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MRVÍKOVÁ, Lucie. \textit{Reologické vlastnosti kompozitních směsí s nopálovou moukou}. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/cf3tsm/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.