Kvalita a změny ve stravování studentů vysokých škol v České republice a v zahraničí – Taťána ZAPLETALOVÁ
Taťána ZAPLETALOVÁ
Bakalářská práce
Kvalita a změny ve stravování studentů vysokých škol v České republice a v zahraničí
Quality and changes in the diet of university students in the Czech Republic and abroad
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá stravováním studentů vysokých škol, stravovacími návyky, kvalitou stravování a změnami ve stravování v ČR a v zahraničí ve skupině mladých dospělých. Stravovací zvyklosti mladých dospělých ovlivňuje mnoho faktorů, které nejsou dosud zmapovány. Cílem bakalářské práce je vyhledat dostupné studie a odborné články, získat informace a doporučení odborných společností a zároveň …víceAbstract:
The bachelor's thesis deals with the diet of university students, eating habits, quality of diet and changes in diet in the Czech Republic and abroad in a group of young adults. The eating habits of young adults are influenced by many factors that still need to be mapped. The bachelor's thesis aims to search for available studies and professional articles, obtain information and recommendations from …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 5. 2023
Zveřejnit od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 14. 6. 2023
- Vedoucí: Mgr. Karin Petřeková, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
ZAPLETALOVÁ, Taťána. Kvalita a změny ve stravování studentů vysokých škol v České republice a v zahraničí. Ostrava, 2023. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Lékařská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Lékařská fakultaOSTRAVSKÁ UNIVERZITA
Lékařská fakultaBakalářský studijní program / obor:
Nutriční terapie / Nutriční terapie
Práce na příbuzné téma
-
Doplňky stravy ve výživě vysokoškolských studentů
Martina Dudášová -
Vyhodnocení plánu stravy studentů ve školských zařízeních
Zuzana Čučková -
Organoleptické vlastnosti a kvalita stravy poskytované studentům v Menze JU v ČB ve srovnání se stravou převáženou klientům Nemocnice ČB, a.s.
Zuzana TÁCHOVÁ -
Alternativní výživa - využití a vědomosti u studentů PF JCU
Jana DUNDOVÁ -
Jídlo a stolování v kinematografii Jiřího Menzela
Jan Rec -
Někdo maluje květiny a ženy, aby si mohl opatřit co nejvíce jídla.A někdo maluje jídlo, aby mohl ženě koupit květiny.
Katarína KOVÁČOVÁ -
Udržitelnost a jídlo (plýtvání jídlem dětmi: případová studie předškolního zařízení)
Anna Roháčková -
Krajina k jídlu a jídlo v krajině i veřejném prostoru
Tereza Nová